Witam, potrzebuję nowych butów.
-pronator, wąska stopa
- budżet do 450 zł
- na pewno nie Nike.
Dziękuję. Pozdrawiam.
A jak jest z wytrzymałością u Wilsonów?ppeter pisze:http://strefatenisa.com.pl/buty-tenisow ... 18759.html
podobno są trochę węższe niż Wilsony bywają, z tego co mierzyłem różne buty, to Adidas też jest chyba średnio szeroki.
Dzięki za odpowiedź. Mam na oku te nowe Feathery z kolekcji na USO. Jak myślicie, nadawały by się ?kolt pisze:Akurat o wytrzymałość się nie martw. Mam inny model Wilsonów grany od początku roku na mączce i nie widać żadnych śladów zużycia. Myślę, że spokojnie wytrzymają kilka sezonów jeśli będzie taka potrzeba. Ja jestem bardzo zadowolony ze swoich.
Na USO to chyba uniwersalka będzie, a NTRP 4.0 więc jodełka byłaby mile widziana.pi50 pisze:Dzięki za odpowiedź. Mam na oku te nowe Feathery z kolekcji na USO. Jak myślicie, nadawały by się ?kolt pisze:Akurat o wytrzymałość się nie martw. Mam inny model Wilsonów grany od początku roku na mączce i nie widać żadnych śladów zużycia. Myślę, że spokojnie wytrzymają kilka sezonów jeśli będzie taka potrzeba. Ja jestem bardzo zadowolony ze swoich.
Potwierdzam, dobry produkt. Tak, wychodziły Propulse 4, model wcześniej jest od jakiegoś czasu na wyprzedażach.HeadShot pisze:Babolat Propulse 3 Clay. Świetnie trzymają, bardzo wytrzymałe, zgrywam już drugą parę i zamierzam zgrać ich jeszcze przynajmniej dziesięć. Do tego cena powinna być w miarę okazyjna jak na nie, bo niedawno chyba coś nowego wchodziło od Babolata?
Jutro jadę do ST. Przymierzę je też. Co do Featherów, to na stronie ST jest napisane że nadają się głównie na mączkę.Martinek pisze:Potwierdzam, dobry produkt. Tak, wychodziły Propulse 4, model wcześniej jest od jakiegoś czasu na wyprzedażach.HeadShot pisze:Babolat Propulse 3 Clay. Świetnie trzymają, bardzo wytrzymałe, zgrywam już drugą parę i zamierzam zgrać ich jeszcze przynajmniej dziesięć. Do tego cena powinna być w miarę okazyjna jak na nie, bo niedawno chyba coś nowego wchodziło od Babolata?