Majorka pisze: ↑21 lut 2023, 22:33
Ha ha.. wyrzucą Kloppa?
Ale żeby tak Jurgena? Za co? Kogo obejmie, Pelikana Łowicz?
Uśmiechaj się, to nieźle wkurza ludzi
Lepiej na korcie mądrze stać niż po nim głupio biegać
Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja
Czechy - Polska ...
Parafrazując za zmarłym klasykiem - Tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić ... po Czesława
Nie czepiam się wyniku, można przegrać, to jest sport. Ale chodzi o jakość (brak) i to co się prezentuje (nic?).
Kurde, po co przepłacać, Czesiulek był chyba 5 razy tańszy
To do kogo ma dzwonić prezes disco-polo? Do Zenka czy Czesława?
Skuteczność tenisa zależy od tego jak szybko i jak mocno zrobisz przeciwnika w ch..ja
Ciężko nawet coś napisać, bo za niesławnej pamięci Czesława nie graliśmy tak źle. Nawet jeśli założyć, że gol numer jeden trochę z przypadku, to jednak gole dwa i trzy przy całkowicie biernej postawie naszych grajków. Obawiam się, że Fernando tego "w d...e miejstwa" nie będzie w stanie naprawić.
Jeśli im się nie chce chcieć i grają na co dzień w przydupaszczych klubach, ligach i krajach, to czego oczekiwać przy grze reprezentacyjnej, gdzie oczekiwania i poziom raczej wyższej.
Jeszcze raz ponawiam apel o zatrudnienie małpy za banany, będzie tanio i śmieszno. Względnie terenera zakapiora. Bo tu głównym problemem jest motywacja, a nie taktyka. O taktyce to można zacząć rozmawiać, jak oni zaczną biegać.
"Don't hurry, don't worry, you're only here for a short visit, so be sure to smell the flowers along the way."
El Clásico trwa. Barca do przodu po pierwszej połowie! Lewy bez podań, Dembele z golem ale też nie podaje, niepokoi mnie jego egoizm boiskowy; miał idealne dogranie do Lewego i byłoby 2. Ale nie podał. Generalnie Barcelona wygląda dobrze, na prawdę. Gundogan dodał jej mocy w środku pola, ter Stegen genialny!
Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza - Albert Einstein
Polska prowadzi z Wyspami Owczymi 1:0. Ciężki mecz Polaków bo i potencjał słaby. Lewy z golem z karnego ale miał fajny strzał z głowy w poprzeczkę, stara się chłopak. Znamienny i żenujący jest komentarz komentatora TVP, który przy każdej okazji odnosi się krytycznie do dyspozycji naszego najlepszego piłkarza.
Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza - Albert Einstein